Over ons

We zorgen ervoor dat de verkoop van je evenement tot in de puntjes geregeld is. We zijn trots op ons product, maar zonder jullie evenementen zijn we nergens.

Start ontwikkeling RDTickets

December 2014

Veel kleine evenementen worden gedwongen hoge fees te rekenen voor het online verkopen van tickets, terwijl deze dienst geen rocket science is. Ron wilde een systeem ontwikkelen waarmee het aanbieden van online tickets goedkoper zou kunnen.

December 2014

Lage kosten door eigen verantwoordelijkheid

January 2015

Diegene die tickets aanbied is verantwoordelijk voor de verkoop. Mocht een evenement niet doorgaan, dan zal de ticketkoper zijn/haar geld claimen bij de verkopende partij. Maar bij RDTickets blijft de evenementhouder verantwoordelijk. Wij dienen als platform voor vraag en aanbod: diegene die de kaartjes verkoopt ontvangt alle ticketgelden en daarmee de verantwoordelijkheden.

January 2015

RDTickets 1.0

May 2015

De eerste versie is afgerond, na vele testen kunnen de allereerste tickets worden verkocht. Het beheren van evenementen is nog niet mogelijk, dit wordt later toegevoegd. Er zal een pilot worden gedraaid met Summer Kick Off in Meijel.

May 2015

Pilot: Summer Kick Off

18 July 2015

Het eerste evenement voor RDTickets, De kaartverkoop is voorspoedig verlopen, ruim 1400 tickets! Helaas verliep het scannen van de tickets niet voorspoedig, een aandachtspunt wat wordt mee genomen in de verdere ontwikkeling. Ondanks het scannen, was het toch een succes voor RDTickets!

18 July 2015

Verdere ontwikkeling systeem

August 2015

Het huidige systeem zal worden ingezet bij een aantal regionale evenementen, ondertussen gaan we druk verder met RDTickets 2.0. Het systeem zal worden ingericht zodat organisatoren hun eigen evenement kunnen beheren.

August 2015

Samenwerking Pay.nl

August 2015

Om iDEAL betalingen te kunnen ontvangen sluiten we een contract met pay.nl. Er wordt een plugin ontwikkelt die een koppeling mogelijk maakt tussen klanten van pay.nl en RDTickets. Zo ontvangt men zelf de ticketgelden.

August 2015

RDTickets 2.0 is een feit

November 2015

Het nieuwe systeem maakt het mogelijk voor organisatoren van evenementen zelf evenementen te beheren en onderhouden. Ontwerp je ticket, stijl zelf je verkoopkanaal en koppel deze met je website.

November 2015

Wie zijn wij?

Ron

Ron

Founder, Developer

Stan

Stan

Marketing

Onze Klanten

Wij laten je graag onze klanten zien, goede referenties zijn de beste reclame

Metro Deurne
Cafe Parties
Puinhoop Kollektiv
D'n Binger
Summer kick off